Boek een buikbeeld 1

Leg jouw
zwangerschap vast

Wij zijn Buikbeeld en maken van jouw zwangere buik een prachtig beeldje door een 100 % veilige 3D scan.

  • Gratis animatie van jouw zwangerschapsbeeldje
  • Geen aanbetaling, het maken van de scan is vrijblijvend
  • Buikbeeld is kleinschalig. We bestaan uit 2!

Zo maken wij
een Buikbeeld

Wij maken samen met jou de meest bijzondere herinnering aan je zwangerschap. Het maken van jouw beeldje van je zwangere buik gebeurd in 
4 simpele stappen.

Je kunt een gratis afspraak maken vanaf het eerste moment dat je zwanger bent. Ons advies is om de afspraak te plannen tussen week 30 en 36.Waarom? Jij bent al bijzonder, maar dan ben jij echt op je mooist! Voor het maken van een afspraak, klik je op “Gratis afspraak”. Je kan dan in onze agenda kijken en een datum en tijd kiezen die je het beste uitkomt. Na het maken van de afspraak sturen wij je een mail met een bevestiging en extra informatie.

De gratis afspraak is gemaakt en het aftellen kan beginnen. Op jouw gekozen datum en tijdstip kom je naar onze studio. In ongeveer een klein uur praten wij jou bij, nemen we de mogelijkheden met je door en drinken we een kopje koffie (thee mag ook). Zodra jij de keuze van kleur, materiaal en pose hebt gemaakt is het tijd voor stap 3, de scan.

Ga jij naakt of gekleed? Het kan allebei. Dit is jouw moment waarop jij je fijn en veilig moet voelen. Dat geldt dus ook voor je bezoek aan ons, maar ook als jouw pronkstuk thuis staat. Kleding (zoals bijvoorbeeld ondergoed) zal altijd zichtbaar zijn. De keuze is aan jou. Het is nu tijd voor de scan en vragen je plaatst te nemen op het plateau. Nu komt het spannende: je moet maximaal 2 minuten stil staan. Lukt dat niet, geen probleem. We proberen het gewoon nog een keer. Hoe lang de scan ook duurt, het is niet schadelijk voor jouw kleine wonder (en ook niet voor de mom2be).

Jij hoeft je nergens voor te schamen! Maar mocht je toch wat ongerust zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw onzekerheden niet meer te zien zijn. Het beeldje van jouw zwangerschap wordt precies zoals jij dat graag wilt.

Onze
zwangerschapsbeeldjes

Wat andere zeggen
over onze beeldjes

Waarom een beeldje
bij Buikbeeld?

Wij maken samen met jou de meest bijzondere herinnering aan je zwangerschap. Dat is de kracht van Buikbeeld. Het is jouw beeldje van jouw zwangerschap, jouw ervaring, jouw eigen unieke 3D print van je zwangere buik.

Dit maakt Buikbeeld uniek!

  • Gratis animatie van jouw zwangerschapsbeeldje
  • Geen aanbetaling, het maken van de scan is vrijblijvend
  • Je betaald pas als je 100 % tevreden bent over je digitale Buikbeeld
  • Van elk materiaal en kleur vind je voorbeeld in onze studio
  • Buikbeeld is kleinschalig. We bestaan uit 2!

Maak gratis een
vrijblijvende afspraak

Zo kun jij
contact opnemen

De meest
gestelde vragen

De scan is absoluut niet schadelijk. We projecteren een onzichtbaar rooster op je lichaam. Hiervoor wordt infrarood licht gebruikt. Dit is hetzelfde soort licht als van de afstandsbediening van je TV.

Je bent altijd mooi! Maar je bent nog mooier tijdens je zwangerschap tussen week 32 & 36. Ben je zwanger van een tweeling of meerling, dan is dit tussen week 28 & 32.

Natuurlijk niet! Naakt of gekleed, dat maak jij natuurlijk zelf uit. Het is jouw moment waarop je je fijn en veilig moet voelen. Dat geldt voor de afspraak, maar ook als je pronkstuk thuis staat. Kleding (bijvoorbeeld ondergoed) zal wel altijd zichtbaar zijn.

Jij hoeft je nergens voor te schamen! Maar mocht je toch wat ongerust zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw onzekerheden niet meer te zien zijn. Het beeldje van jouw zwangerschap wordt precies zoals jij dat graag wilt.

Dat kan zeker. Wat een fantastisch idee! Met een kadobon geef jij een dierbare de kans om een bijzonder moment voor altijd vast te leggen. Wil je een cadeaubon geven? Jij kan een cadeaubon op maat samenstellen op onze website, of neem contact met ons op.

Tijdens een glaasje thee of koffie vertellen wij hoe de scan werkt, geven we ideeën over poses en kun je een aantal voorbeelden bekijken. Nadat jij al je vragen gesteld hebt, maken we een scan. Hierbij sta je op een draaiplateau terwijl jij max 2 minuten stil staat. Als de scan klaar is, kijken we samen naar het resultaat. Terwijl jij naar huis gaat, gaan wij gelijk aan de slag.

Een afspraak duurt meestal zo’n 45 minuten. Dat is van de koffie tot en met de scan voor het zwangerschapsbeeldje.

Het maken van een buikbeeld is maatwerk en daarom willen wij er echt de tijd voor nemen. Dit is de reden dat wij op afspraak werken. Zo hebben wij alle aandacht voor jou.

Niet zo veel 🙂. Ben je een koukleum? Neem dan een ochtendjas mee (maar wij hebben er ook een). In het geval dat je toch iets wilt dragen tijdens de scan, adviseren we ‘glad’ en naadloos ondergoed. Wij zorgen voor de rest.

Nee, dat hoef je niet van te voren te kiezen. Tijdens je bezoek laten wij je alle kleuren en materialen zien (voelen mag ook). Weet je het dan nog niet? Neem de tijd en slaap er een nacht over. Je kunt op alle gemak jouw keuzen voor kleur en materiaal maken.

Zodra je digitale model klaar is sturen wij je een gratis animate. Pas als jij tevreden bent over je animatie sturen wij je een betaalverzoek via WhatsApp of mail. Voor die tijd hoef je niets te betalen.