Koperen beeldje zwangere buik

Jouw zwangere buik
in koper​

Denk jij aan een uniek kunstwerk? Dan denk jij vast aan een beeldje van een zwangerschap in koper. Het blijft bijzonder dat dit materiaal uit onze 3d printer komt. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om deze bijzondere periode van jouw leven vast te leggen als een koperen beeldje van jouw zwangere buik. Je kan het beeldje ook laten verouderen. Zo maak jij jouw Buikbeeld nog specialer.

Koperen beeldje zwangerschap

Het ruwe materiaal wat wij gebruiken voor het maken van jouw belly beeldje bestaat uit 80% koper. Om jouw Buikbeeld te kunnen printen is 20% van een kunststof toegevoegd. Het mooie van dit materiaal is dat wij het met de hand kunnen nabewerken. Dit kan van ruw tot heel fijn en van dof tot glimmend. Voordat wij de scan gaan maken kun je in onze studio de beeldjes zien, voelen. Wat je mogelijk meteen op valt aan de metalfill beeldjes, is het gewicht. Metalfill beeldjes zijn veel zwaarder en ze voelen en ruiken ook als metaal.

Patineer jouw koperen Buikbeeld

Het mooie van koper is dat het verweert door de tijd heen. Onder invloed van lucht en vocht kleurt het oppervlak langzaam in een kleur variërend van groen tot donker bruin. Een natuurlijk proces wat jaren kan duren. Buikbeeld kan dit proces voor je versnellen. Het koperen beeldje van jouw zwangere buik krijgt zo meer leven!

Wil je dit voorkomen? Behandel dan je beeldje met een blanke koper was, of gebruik een laag blanke lak. Hiermee sluit je de huid van je beeldje af en stop je het proces. Durf je dit niet, geen probleem. Wij kunnen dit ook voor je doen.

Wil je dit voorkomen, behandel dan je beeldje met een blanke koper was, of gebruik een laag blanke lak. Hiermee sluit je de huid van je beeldje af en stop je het proces. Durf je dit niet, geen probleem. Wij kunnen dit ook voor je doen.