Bonzen beeldje zwangere buik

Jouw zwangere buik
in brons​

Denk jij aan een uniek kunstwerk? Dan denk jij vast aan een bronzen beeldje van een zwangerschap . Je verwacht het niet, maar toch komen dit materiaal uit onze 3d printer. Jij hebt dus de mogelijkheid om jouw mooie zwangere lichaam vast te leggen als een bronzen beeldje van jouw zwangerschap.

Bronzen beeldje zwangerschap

Het ruwe materiaal wat wij gebruiken voor het maken van jouw bronzen beeldje van je zwangere buik bestaat uit 80% brons. Om jouw bronzen beeldje te kunnen printen is 20% een kunststof toegevoegd. Het mooie van dit materiaal is dat wij het met de hand kunnen nabewerken. Dit kan van ruw tot heel fijn en van dof tot glimmend bronzen beeldje van je zwangerschap. Voordat wij de scan gaan maken kun je in onze studio de beeldjes zien, maar ook voelen. Wat je mogelijk meteen op valt aan de metalfill beeldjes, is het gewicht. Een bronzen beeldje van een zwangere buik is veel zwaarder en ze voelen en ruiken ook als metaal.

Patineer jouw bronzen beeldje van je zwangere buik

Brons verweert door de tijd heen. Het oppervlak kleurt onder invloed van vocht en lucht langzaam in een kleur variërend van groen tot donker bruin. Een natuurlijk proces wat jaren kan duren. Buikbeeld kan ook dit proces voor je versnellen. Het bronzen beeldje van jouw zwangere buik krijgt zo meer leven!

Wil je dit voorkomen, behandel dan je beeldje met een blanke koper was, of gebruik een laag blanke lak. Hiermee sluit je de huid van je beeldje af en stop je het proces. Durf je dit niet, geen probleem. Wij kunnen dit ook voor je doen.