FAQ | Vragen over het 3d beeldje van jouw zwangere buik?

Veel gestelde
vragen

Heb jij vragen over het beeldje van jouw zwangerschap? Een overzicht van de meest gestelde vragen vind jij hieronder terug. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij reageren snel.

Dit zijn de meest gestelde vragen &
Dit zijn onze antwoorden

De scan is absoluut niet schadelijk. We projecteren een onzichtbaar rooster op je lichaam. Hiervoor wordt infrarood licht gebruikt. Dit is hetzelfde soort licht als van de afstandsbediening van je TV.

Je bent altijd mooi! Maar je bent nog mooier tijdens je zwangerschap tussen week 32 & 36. Ben je zwanger van een tweeling of meerling, dan is dit tussen week 28 & 32.

Natuurlijk niet! Naakt of gekleed, dat maak jij natuurlijk zelf uit. Het is jouw moment waarop je je fijn en veilig moet voelen. Dat geldt voor de afspraak, maar ook als je pronkstuk thuis staat. Kleding (bijvoorbeeld ondergoed) zal wel altijd zichtbaar zijn.

Jij hoeft je nergens voor te schamen! Maar mocht je toch wat ongerust zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw onzekerheden niet meer te zien zijn. Het beeldje van jouw zwangerschap wordt precies zoals jij dat graag wilt.

Dat kan zeker. Wat een fantastisch idee! Met een kadobon geef jij een dierbare de kans om een bijzonder moment voor altijd vast te leggen. Wil je een cadeaubon geven? Jij kan een cadeaubon op maat samenstellen op onze website, of neem contact met ons op.

Tijdens een glaasje thee of koffie vertellen wij hoe de scan werkt, geven we ideeën over poses en kun je een aantal voorbeelden bekijken. Nadat jij al je vragen gesteld hebt, maken we een scan. Hierbij sta je op een draaiplateau terwijl jij max 2 minuten stil staat. Als de scan klaar is, kijken we samen naar het resultaat. Terwijl jij naar huis gaat, gaan wij gelijk aan de slag.

Een afpraak duurt meestal zo’n 45 minuten.

Het maken van een buikbeeld is maatwerk en daarom willen wij er echt de tijd voor nemen. Dit is de reden dat wij op afspraak werken. Zo hebben wij alle aandacht voor jou.

Niet zo veel 🙂. Ben je een koukleum? Neem dan een ochtendjas mee (maar wij hebben er ook een). In het geval dat je toch iets wilt dragen tijdens de scan, adviseren we ‘glad’ en naadloos ondergoed. Wij zorgen voor de rest.

Nee, dat hoef je niet van te voren te kiezen. Tijdens je bezoek laten wij je alle kleuren en materialen zien (voelen mag ook). Weet je het dan nog niet? Neem de tijd en slaap er een nacht over. Je kunt op alle gemak jouw keuze voor kleur en materiaal maken.

Zodra je digitale model klaar is sturen wij je een gratis animate. Pas als jij tevreden bent over je animatie (je digitale Buikbeeld) sturen wij je een betaalverzoek per mail. Voor die tijd betaal je niets.

Een buik om nooit te vergeten

Wij zijn
Buikbeeld