Een buik om nooit te vergeten

Wij zijn
Buikbeeld

Hoe leuk is het om jouw baby belly later aan jullie kleine te laten zien?
Wij vonden dit idee zo leuk, dat we met al onze inzet zijn gaan werken aan het ontwikkelen van 3D beelden.

Steffie maakt een beeld van je zwangerschap en baby belly
Over ons 3

Ik ben Steffie

Mama van Kees en Pien, (liefdes)partner van Maarten. In 2019 ben ik moeder geworden van mijn eerste kindje Kees. Van die zwangerschap heb ik een beeld laten maken. Het beeld van mijn zwangere buik vond ik zo bijzonder, daar moest ik iets mee doen. Ik maak van jou een digitaal model, vertel je alles over hoe het proces in zijn werk gaat, wat kan en mag en maak jouw unieke herinnering op maat zoals gewenst. Met mijn achtergrond als verpleegkundige en pedagoog vind ik het altijd insprirerend verschillende mensen te ontmoeten.

Ik ben Maarten

Mijn werk is achter de schermen. Steffie maakt van jou een digitaal model wat ik verder verwerk. Daarna zet ik de printer voor je aan het werk, bewerk ik het Buikbeeld zonodig en zorg ik dat het beeldje van jouw zwangerschap of newborn bij je wordt thuisbezorgd. Het mooie aan Buikbeeld is dat wij een echt familiebedrijf zijn, van proces tot product samen realiseren, waar we liefde (en zweetdruppels) in stoppen.

Maarten maakt een beeld van je zwangerschap en baby belly
Over ons 4

Waarom jij voor Buikbeeld kiest

  Gratis afspraak, animatie en parkeren
  Géén aanbetaling en géén kosten bij annuleren
  24/7 bereikbaar via WhatsApp
  Persoonlijk advies en wij nemen alle tijd
  Gratis animatie Eenvoudig betalen met iDEAL
  Je betaald pas als je happy bent met je digitale Buikbeeld (animatie)
  Je kan op een later tijdstip je keuze in materiaal, afwerking en grootte aanpassen